Vilkår

Forretningsbetingelser og –oplysninger

Virksomhedensnavn: GreenBaby Aps
CVR: 38531441
Adresse: Tornmarksvej 105, 5491 Blommenslyst
Mailadresse: info@greenbaby.dk
Webside: www.greenbaby.dk


Betaling
Når du bestiller dine varer hos GreenBaby kan betale med Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og MobilePay. Alle priser hos Greenbaby.dk er inkl. moms.
Ved betaling med udenlandsk udstedte kreditkort beregnes et gebyr på 3,75 % af varekøbet.

Pengene for dit varekøb trækkes på dit kort når varen afsendes fra GreenBaby’s lager.


Bestilling
Når du bestiller varer hos os sender vi automatisk en ordrebekræftelse per mail. Vi beder dig læse denne grundigt igennem, så eventuelle fejl eller misforståelser kan blive rettet inden forsendelse.
Det er ikke muligt, at tilgå din ordre på vores webshop efter købet, hvorfor ændringer skal ske ved at kontakte os på mail: info@greenbaby.dk

Personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med GreenBaby via webshoppen, skal du lade dig registrere med navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi foretager udelukkende registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne sende dine varer til dig. Personoplysningerne registreres hos GreenBaby.dk og opbevares i op til 5 år. Oplysninger opgivet til www.greenbaby.dk videregives eller sælges ikke til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret kunde hos GreenBaby.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Ønsker du at rette henvendelse kan det ske på mail: info@greenbaby.dk

Personoplysningerne registreres hos GreenBaby ApS og opbevares af Shopify (som her er vores ”databehandler” - læs mere om deres fortrolighedspolitik her

Du kan vælge at tilmelde dig vores nyhedsmail. Nyhedsmailen indeholder information om GreenBaby, vores produkter og tilbud. Du vil kun modtage vores nyhedsmail såfremt du har tilmeldt dig denne. Ønsker du ikke længere ønsker, at modtage nyhedsmailen kan du afmelde dig via linket nederst i hver nyhedsmail.

Personoplysningerne registreres hos MailChimp og opbevares af dem (som her er vores ”databehandler” - læs mere om deres fortrolighedspolitik her


Logstatistik
Vi bruger logstatistik på www.greenbaby.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give os et billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de besøgende kommer fra og hvor kunden forlader os.
Logstatistikken anvendes udelukkende med det formål, at optimere vores webshop og brugeroplevelse. Nogle af de data der opsamles er:


• Dato samt tidspunkt for besøg
• De sider du besøger i løsningen
• IP-adressen fra hvor du besøger vores side
• URL fra henvisningssted (Hvorfra du som besøgende er kommet til vores side)

Vi anvender Google Analytics. Her sendes webanalyse data fra vores side til analyse i den service Google udbyder. I dette tilfælde er Google Analytics vores ”databehandler” af data vi er ansvarlige for, og disse data må kun videregives efter aftale eller for at overholde retslige krav.
Du kan se mere om Googles fortrolighedspolitik her