Retur & reklamation

Hvis du ønsker at sende en vare retur eller har en reklamation på en vare, kan du finde information om hvordan du skal forholde dig nedenfor. Har du spørgsmål du ikke kan finde svar på er du hjertelig velkommen til at kontakte os på info@greenbaby.dk

Ønsker du at ombytte eller returnere en vare, er det vigtigt den ikke har tegn på brug (pletter, skader, slid eller lugte). 

Når du sender en vare retur skal du:

  • Pakke varen forsvarligt ind 
  • Vedlægge information om hvorvidt du vil have pengene retur eller om der er tale om en reklamation (benyt eventuelt følgesedlen fra din pakke)
  • Husk også at påføre navn, adresse, telefonnummer og ordrenummer på sedlen så vi kan kontakte dig
  • OBS! Pakken må ikke sendes til posthus eller pakkeboks

Varen skal sendes til:

GreenBaby 
Tornmarksvej 105
5491 Blommenslyst 

 

Fortrydelsesret
Du kan fortryde dit køb og varer kan ombyttes eller du kan få dine penge tilbage op til 30 dage efter afsendelse fra vores lager. Når varer returneres og fortrydelsesretten bruges, kan dette kun ske, såfremt varerne returneres i samme stand og mængde, som du har modtaget. Fortrydelsesretten bortfalder hvis du bruger varen på en måde der formindsker varens gensalgsværdi. Eller hvis varen har tegn på brug (pletter, skader, slid eller lugte).


Hvis du fortryder dit køb og ønsker pengene retur, overføres beløbet til din bank når vi har modtaget varerne og kontrolleret, at betingelserne er opfyldt. Vi kontakter dig for at få oplysninger om, hvor pengene skal overføres til.

Bemærk, at du selv betaler fragten når du sender en vare retur og bruger din fortrydelsesret. Har du fået fragtfri levering, fratrækkes fragten hvis det samlede tilbageværende køb herefter kommer under 399,-.

 

Fortrydelse ved køb med rabat
Har du købt varer som del af et tilbud eller rabat hvor der har været krav om et minimumskøb, kan du ikke få dine penge udbetalt hvis dette betyder, at din samlede ordreværdi falder under minimumsgrænsen for opnåelse af rabatten.
I disse tilfælde kan varen ombyttes til en anden vare eller du kan få et tilgodebevis svarende til varens værdi.

 

Fortrydelse ved køb af bestillingsvarer
Har du købt en vare som er bestilt hjem til dig som kunde, på egen opfordring, kan pengene ikke udbetales ved fortrydelse af køb. Beløbet for varen kan kun godtgøres på et gavekort.

 

Reklamationsret:
Ved fejl og mangler på en vare har du 2 års reklamationsret som forbruger. Dette betyder at du enten kan få varen ombyttet til en tilsvarende vare, få afslag i prisen eller pengene retur, afhængig af den enkelte reklamation. Forudsætningen for at gøre brug af reklamationsretten er, at fejl og mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, anden skadeforvoldende adfærd eller ved almindelig brug og slitage. Du skal reklamere inden for rimelig tid, senest 2 måneder, efter at du har konstateret fejlen.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt skal du kontakte os på: info@greenbaby.dk, hvorefter vi sender dig en frankeret returkuvert. Er reklamationen ikke berettiget skal du selv betale fragtomkostningerne.