Om GreenBaby

Det handler ikke om at vælge imellem økologi, bæredygtighed eller socialt ansvar - det handler om at vægte alle aspekter højt. Ikke nødvendigvis altid på én og samme tid, men så ofte det lader sig gøre.

Det handler om god kvalitet, lækre materialer, plads til udfoldelse, til kreativitet og til mange ture i vaskemaskinen. Det handler om produkter der holder, om historierne bag og om gode valg.

Det handler om bevægelighed og omtanke for dit barn, til dit barn og omkring dit barn.

Det er, hvad GreenBaby.dk handler om og vi håber jeres unger vil lege med.


 

 

Bagom GreenBaby.dk

Bagved GreenBaby.dk findes en helt almindelig familie. Der er Far Troels, Mor Rikke, Storebror Magnus på knap 3 år og Malthe fra september 2017. Vi går op i økologi, i ordentlighed, bæredygtighed, dyrevelfærd og at have det sjovt. Især det sidste.

 

På vores lille landejendom i udkanten af Odense er ideen om, at tilbyde de mindste i familien smart tøj af god kvalitet og med plads til bevægelighed nu endelig blevet til en vaskeægte webshop. En webshop der tilbyder babytøj og børnetøj med et udvalg af økologisk tøj, GOTS-certificeret tøj, bæredygtigt tøj, tøj med omtanke, billigt tøj i forhold til høj kvalitet.

 

Vi udvælger selv nøje det tøj vi føler repræsenterer alle de punkter der for os er vigtige. Vi har fokus på flere ting såsom økologi, GOTS-certificering eller bæredygtighed. Vores fokus er på helheden i, at tage et skridt i den rigtige retning mod en grønnere planet, mere økologi og bedre arbejdsforhold.

 

Drømme og mål

Vi drømmer om, at GOTS-certificering bliver en alment kendt certificering og at bæredygtighed bliver et hverdagsbegreb mere end en fremtidsudsigt. Vi drømmer om, at mennesker, uanset bopæl kan producere tøj under gode forhold og at social ansvarlighed og gode arbejdsforhold ikke anses for værende et privilegie, men mere en almindelighed.

 

Vi har store drømme og det eneste vi kan gøre er, at være med til at tage et skridt i den rigtige retning. Via vores udvalg af økologisk og bæredygtigt tøj håber vi, at kunne gøre en forskel for mennesker bagved og klæde jeres børn på med tøj de elsker at lege i samtidig med, at der ligger store tanker bag.

 

Fra ubevidste unge til mere bevidste forældre

For få år siden var økologi og bæredygtighed ikke i højsæde i vores privatliv, men det har sidenhen ændret sig meget. Vi har fået en øget interesse for dyrevelfærd, for gode råvarer og tanker om hvor tingene fra kommer fra.

 

Nu går størstedelen af vores fritid på – som familie – at passe vores får, lam, køkkenhave og planlægge fremtidig selvforsynende projekter. Vi er langt fra perfekte eller 100% økologiske i vores levevis, men vi tænker meget mere over tingene i dag end for få år siden.

 

Tøjet har også fået et andet fokus, dette efter vi blev forældre. Selvom Troels har mere end 10 års erfaring fra tøjbranchen er det først efter vi blev forældre, at økologisk og bæredygtigt tøj er blevet et fokuspunkt.